ÎNTREBĂRI FRECVENTE ?

  • Aspiratorul meu isi pierde puterea. Ce sa fac?

Cele mai frecvente cauze pentru a pierde puterea aspiratorului este sac prea plin sau furtun infundat. Poate fi, de asemenea, înfundat sau murdar filtrul. Deci, verificati dacă oarecare dintre problemele specificate nu este cauza a pierderii puterii în cazul dumneavoastră. Scoateți furtunul din aspirator și verificati puterea de aspirare Dacă ați verificat deja sacul plin ati verificat furtunul și filtrul și aspirator este încă cu puterea slaba, consultați un specialist în servis.

  • Pot utiliza un sac din toate tipurile de hartie/material?

Nu, nu este indicat  folosul nicicarui  alt sac decât sacul potrivit pentru aspiratorul dumneavoastră. Saci nostri sunt fabricati dintr-un tip special de material, care oprește murdăria, permițând în același timp cea mai mare parte a fluxului de aer care trece prin pungă.

  • Cand ar trebui sa inlocuiesc sacul aspiratorului meu?

Unele aspiratoare au indicator de praf, dar ar trebui să verificați periodic punga pentru a vă asigura că nu este prea plin. Înlocuiți sacul periodic pentru a prelungi durata de viață și performanța optimă a aspiratorului.

  • Cand ar trebui sa inlocuiesc filtrul aspiratorului meu?

Toate Aspiratoare diferă, iar producătorii dau instrucțiuni pentru fiecare model. Este bine să verificați periodic că filtrul nu este murdar. Dacă filtrul este murdar, aerul care iese nu va fi suficient de curat și aspiratorul va reduce capacitatea sa.

  • Imi pot utiliza aspiratorul la aspirarea a ipsos sau praf de ciment?

Cea mai frecventa cauza a motorului spart este de praf foarte fin din ipsos, ipsos sau ciment. Când particulele de praf ating la motor le strica foarte repede. Puteți bloca, de asemenea, partea electrică a motorului si provoca un scurt-circuit.

  • Cum puteti gasi sac de inlocuit potrivit aspiratorului dumneavoastra?

Începeți cautarea de marcă si model de aspirator. Dacă nu puteți găsi sacul corect, vă rugăm să ne contactați  lăsând detalii despre marca și modelul de aspirator?