Despre noi

Compania Toni Fil Ltd este o companie privata, cu peste 10 ani de experiență în producția și distribuția de pungi pentru aspiratoare. Misiunea companiei noastre este de a îmbunătăți și satisface clientii nostri cu inovațiile și cele mai bune practici în igiena acasa.

Toni Fil Ltd se ocupă cu producția, distribuția și comercializarea de saci de aspirator și filtre de hota, accesoriile și atașamentele pentru aspiratoare, detergenti si articole de curatat.

Prin productia de saci de aspirator și o serie de preparate TONI, am obținut o soluție completă de curățare de orice gospodărie.

Compania noastra este prima în țara, care produce saci de aspirator din material sintetic micro filtru special sau material nețesut. Experienta indelungata a fondatorilor companie permite crearea unui produs cu totul nou, care a unit miile de pungi de hârtie în 9 modele / de la UB1 la UB9 /.

Acum, pentru a găsi pungă modelului dumneavoastră de aspirator este mult mai ușor, mai rapid și mai convenabil. Toate acestea le-am făcut pentru confortul tuturor clientilor si partenerilor nostri, mai ușor, nu numai pentru consumatori, ci și pentru toți cei care lucrează cu pungi UB. Pungile TONI din sintetic micro filtru SMS sunt mult mai rezistente in comparatie cu saci de hârtie, cu viață mai lungă de utilizare și spațiu maxim de umplere a aspiratorului.

Creând saci și preparate UB TONI, am făcut produse cu care casa ta sa fie un loc mai curat și mai sănătos, și să obțineți acest lucru mult mai ușor.

Noile tehnologii în producția de țesături de filtrare pe care ne bazam au găsit o soluție la toate problemele și așa am reușit să eliminam limitările de pungi de hârtie.

Numărul mare de modele a fost redus la nouă noi care acoperă 90% din cereri

Rafturile imense pentru afișarea de bunuri au devenit containere mici și bine proporționate de publicitate

†⇒ Problema urâta cu ruperea de sacul din hârtie este complet eliminat

Versatilitatea și codare pe culori au ajutat toti clienti si parteneri de a identifica și manipula cu ușurință pungile

Utilizatorii reușesc să foloseasca intreaga capacitate a sacilor, spre deosebire de cei din hârtie

Și, desigur, cel mai important, proprietățile de filtrare mult mai bune duc la o viață curat și sănătos.

Baza de productie de Toni Fil Ltd este situat în Plovdiv.

Echipa noastra lucrează pentru a oferi ce este mai bun pentru clienții și partenerii lor.

Cu saci de la Toni Fil Ltd de brand TONI Traiti curat și sănătos, si economisiti bani!

Toni Fil Ltd